VIKI Challenge Day – Mikromobilitás

Innovációs Projektnap Mikromobilitás Témakörben

A Védelmi Innovációs és Kutatóintézet (VIKI NZrt.) tematikus innovációs napot hirdet „mikromobilitás” témában. A rendezvény célja, hogy új és hatékony megoldásokat találjunk a Magyar Honvédség katonáinak mobilitásának növelése érdekében, mindezt környezetbarát módon.

Helyszín és Időpont

Az Innovációs Projektnap a Védelmi Innovációs Kutatóintézet (VIKI) budapesti irodaházában (1123, Budapest, Alkotás u. 55., 4. em.) kerül megrendezésre 2023. szeptember 28-án, 9.00-17.00 óra között.

Témakörök és Célok

Az esemény fókuszában az alternatív meghajtású kerékpárok, elektromos terepmotorok, quadok és vizi járművek állnak. Kiemelt cél a nagyfokú mobilitás, a logisztikai terhek csökkentése, és az infokommunikációs eszközök integrációjával a járművek hálózatalapú felhasználásának elősegítése.

Részvételi Feltételek

A jelentkezéshez minimum TRL 3-as fázisban lévő, hazai fejlesztésű projektekkel lehet pályázni. Előnyt jelent, ha a fejlesztés kettős felhasználású, azaz civil és katonai célokra egyaránt alkalmas.

Jelentkezés és Határidők

A jelentkezéseket 2023. szeptember 20-án, 10:00 óráig várjuk. Jelentkezni a kovats.levente@defenseinnovation.hu e-mail címen lehet. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

FELHÍVÁS Letöltése:

VIKI Challenge day – Innovációs Projektnap Felhívás – Mikromobilitás

A változás ereje!

Elérhetőségek

© 2023 | VIKI – Védelmi Innovációs Kutatóintézet