Megbeszélések a VIKI irodájában

Július 5-én meghatározó ipari és pénzügyi szervezetek vezetőit fogadtuk irodánkban, hogy lehetséges együttműködésekről tárgyaljunk. A találkozó középpontjában a kereszt ágazati ökoszisztéma fejlesztésének és az innováció támogatásának jelentősége állt.

Látogatásuk során Hendrich Balázs vezérigazgató-helyettes prezentálta cégünk portfólióját és céljait, kiemelve a VIKI szerepét az egyetemek és startup közösségek összekapcsolásában a védelmi szektorral.  

A vállalati kapcsolatok ápolása elengedhetetlen az innováció előmozdításához. A kulcsfontosságú szereplőkkel folytatott megbeszélések és együttműködések pedig nemcsak a védelmi iparban, hanem a civil szektorban is változást hozhatnak. 

Köszönjük  Pataki Károlynak, a Gravitas GmbH vezérigazgatójának;  Katona Gábornak, a Körbe Hungária Kft. ügyvezető igazgatójának; Várszegi Gergelynek, a Raiffeisen Bank Zrt. ügyvezető igazgatójának; Jeránek Tamásnak, a Siemens Zrt. elnökének és Szőnyi Zoltának, a Dunapack Packaging/Prinzhorn Group értékesítési igazgatójának a sikeres megbeszéléseket. 

A változás ereje!

Elérhetőségek

© 2023 | VIKI – Védelmi Innovációs Kutatóintézet