Véget ért a 2024-es Eurosatory!

Izgalmas 5 napot töltött az Eurosatory-n a VIKI csapata, tele inspiráló beszélgetésekkel, bemutatókkal és felbecsülhetetlen értékű kapcsolatépítési lehetőségekkel. 

Az elmúlt héten kollégáink közül Soós István, Budaházy Benedek, Kintzly Péter, Kovács Gergely, Ladila Robin, Németh Alexandra, Kiss Márton, Ilyés András és Forrai Benedek bemutatták cégünk portfólióját, projektjeinket, kiemelkedő terepjáró elektromos motorunkat, a NOMAD-ot, valamint az XR/VR technológia és fejlesztések számos lehetőségét a Magyar Nemzeti Pavilonban.

Ladila Robin és Kovács Gergely együttműködési tárgyalásokat folytattak az XR és K+F szektor vezető cégeivel. Emellett Kovács Gergely több ország képviselőinek is bemutatta az XR tréning megoldások és lehetőségek széles skáláját. 

Az Eurosatory lehetőséget adott meglévő partnerségek erősítésére és új kapcsolatok kialakítására a globális védelmi közösségen belül. Csapatunk eredményes beszélgetéseket folytatott iparági vezetőkkel, potenciális partnerekkel és érdekelt felekkel, feltérképezve jövőbeni együttműködéseket és fejlesztéseket.

A kiállítás több mint 62 000 látogatót és több, mint  2000 kiállítót hozott össze 62 országból, ezzel rendkívül sikeressé téve az eseményt. 

Köszönjük kollégáink kiváló munkáját, a Magyar Védelmi Exportügynökség Zrt. (VEX) közreműködését és mindenkinek, aki meglátogatott minket. Várjuk a közös munka folytatását, hogy együtt építsük a jövőt!

A változás ereje!

Elérhetőségek

© 2023 | VIKI – Védelmi Innovációs Kutatóintézet