Egyeztetések a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium helyettes államtitkáraival

Május 29-én Deme László, haderőfejlesztésért és innovációért felelős helyettes államtitkár, a VIKI kijelölt vezérigazgatója és Hendrich Balázs, a VIKI vezérigazgató-helyettese Magyarország kanadai nagykövetségén jártak, ahol találkoztak a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium helyettes államtitkáraival, hogy megvitassák a védelmi ipar és innováció témáit.

A delegáció ugyancsak részt vett a CANSEC-en, a Kanadai Globális Védelmi és Biztonsági Expón Ottawában. A két napos esemény a Kandai Védelmi és Biztonsági Ipari szövetség (CADSI) szervezésében jött létre azzal a céllal, hogy platformot biztosítson a védelemi és biztonsági ipar beszállítók, vállalkozók, valamint más iparági szereplők számára, hogy kapcsolatokat építsenek és bemutassák legújabb technológiai megoldásaikat, termékeiket és szolgáltatásaikat. A rendezvény keretein belül lehetőségünk nyílt tárgyalni a kanadai védelmi ipar kulcsfontosságú szereplőivel, mint például a Rheinmetall Canada, a CAE és a Bombardier.

Köszönjük a lehetőséget Magyarország kanadai nagykövetségének és a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium helyettes államtitkárainak, hogy ilyen fontos témákról beszélhettünk.

A változás ereje!

Elérhetőségek

© 2023 | VIKI – Védelmi Innovációs Kutatóintézet